Στην Κρήτη βρίσκεται η Βάσω Λασκαράκη και μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media, εμφανίστηκε να ποζάρει στη Σητεία.
Η ηθοποιός έχει στενή σχέση με την Κρήτη λόγω της καταγωγής του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου από τα Ανώγεια. Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες της από το λιμάνι της Σητείας, λίγο πριν από τη δύση του ηλίου.
Στα στιγμιότυπα, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα μακρύ φόρεμα, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσής της με hashtag «χρυσή ώρα».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).