Την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision πραγματοποίησε η Antigoni Buxton που εκπροσωπεί την Κύπρο αυτή τη χρονιά και χόρεψε πάνω σε τραπέζι.
Η τραγουδίστρια, την Τρίτη 5 Μαΐου ερμήνευσε το «Jalla» στο στάδιο Stadthalle της Βιέννης και στον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο Instagram δημοσιεύτηκαν μία ημέρα αργότερα οι πρώτες φωτογραφίες από την εμφάνισή της. Η Antigoni Buxton, όπως φαίνεται στις εικόνες, φορά ένα λευκό φόρεμα με στρας, πέρλες και χάντρες, με το ένα μανίκι να είναι φτιαγμένο όλο από δαντέλα, και χορεύει μαζί με την χορευτική της ομάδα πάνω σε ένα πελώριο τραπέζι σαν διάδρομο. Κάτω από το τραπέζι βρίσκονται ακόμη περισσότερες χορεύτριες, ενώ γύρω τους φαίνεται πως βγαίνουν φλόγες.
Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε μετά την πρόβα της, η Antigoni Buxton δήλωσε πως νιώθει ευλογημένη για αυτή την εμπειρία: «Είμαι η Antigoni, εκπροσωπώ την Κύπρο και μόλις κατέβηκα από τη σκηνή μετά την πρώτη πρόβα. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Έπρεπε να σταματήσω τον εαυτό μου από το να κλαίω όλη την ώρα, βούρκωνα που σκεφτόμουν ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά. Σας το είπα ότι θα χορέψουμε στα τραπέζια. Νιώθω πολύ ευλογημένη», είπε.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.