Με τον δικό της τρόπο θέλησε να γιορτάσει η Δέσποινα Βανδή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές κοινές φωτογραφίες της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Στα στιγμιότυπα που ανάρτησε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram η Δέσποινα Βανδή απαθανατίζεται στο πλευρό του συντρόφου της σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας του ζευγαριού. Οι δυο τους ποζάρουν μεταξύ άλλων σε εξόδους τους και στο αεροπλάνο, πριν την απογείωση.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.