Μαρία Καβογιάννη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από θεατρική παράσταση του 1993
Το studio Κλεισθένης δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού
Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, Τρίτη 13 Ιανουαρίου, η Μαρία Καβογιάννη και το Studio Κλεισθένης θέλησε να της ευχηθεί, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από το παρελθόν.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε το 1993 και απεικονίζει την ηθοποιό πάνω στη θεατρική σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ένα αταίριαστο ζευγάρι»στο θέατρο Αθηνά. Στο πλευρό της βρίσκεται η συμπρωταγωνίστριά της, Κατερίνα Πετούση.
«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη η οποία έχει σήμερα τα γενέθλια της. Στην φωτογραφία με το φακό του Κλεισθένη την βλέπουμε στις πρόβες της παράστασης Ένα αταίριαστο ζευγάρι στο Θέατρο Αθηνά στις 30 Νοεμβρίου του 1993 μαζί με την Κατερίνα Πετούση», αναφέρεται στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησης.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.