Στην Άμφισσα θα μεταφερθεί ο Λάκης Γαβαλάς, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος, ύστερα από την καταβολή του ποσού της τάξεως του 20% από το χρέος των 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο, λόγω μη καταβολής Φ.Π.Α.
Ύστερα από τις επιστολές των διευθυντών των φυλακών του Κορυδαλλού και της Χαλκίδας, που αναφέρουν ότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κρατουμένους, παρά μόνο στις τουαλέτες, ο επιχειρηματίας θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, ως προσωρινά κρατούμενος.
Ακόμα και αν οι δικηγόροι του καταφέρουν να αποφυλακιστεί σύντομα από τη φυλακή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η διαδικασία αυτή δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς, που χρωστάει συνολικά 7,5 εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη για τρίτη φορά με τη διαδικασία του αυτόφωρου για το ποσό των 150.000 ευρώ, και αποτελεί τον μοναδικό από τους 155 συλληφθέντες που οδηγείται σε κελί.
Κλείσιμο
Όπως αναφέρει στο protothema.gr άτομο από το φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία της μόδας, «είναι άδικο να οδηγείται στη φυλακή μόνο ο Λάκης. Άλλωστε ο ίδιος, εάν παραμείνει στη φυλακή, δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος του, άρα το κράτος δεν θα πάρει χρήματα».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας