Την επιθυμία της να δημιουργήσουν οικογένεια τα παιδιά της και να αποκτήσει εγγόνια εξέφρασε η Μπέσσυ Αργυράκη, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι θα ήταν ανώριμο από μέρους της να τα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τη δική της ανάγκη να γίνει γιαγιά.
Η τραγουδίστρια υπογράμμισε τη σημασία της ύπαρξης ενός κατάλληλου συντρόφου, ο οποίος θα εμπνεύσει την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα και τον γιο της, Άγγελο να γίνουν γονείς.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», η Μπέσσυ Αργυράκη παραδέχτηκε ότι η έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους θα ολοκλήρωνε την ευτυχία της.
Όπως είπε η τραγουδίστρια: «Σίγουρα θα γίνω γιαγιά όταν τα παιδιά μου βρουν τα κατάλληλα ταίρια τους. Μέχρι πρότινος αναρωτιόμουν πότε θα γίνει αυτό, αλλά κατάλαβα πόσο ανώριμο θα ήταν να πιέσω τα παιδιά μου πριν βρουν τον άνθρωπο που θέλουν να περάσουν τη ζωή τους μαζί του. Θέλω να είναι ευτυχισμένα και να έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Αν όλα πάνε καλά και γίνω γιαγιά, θα είμαι η πιο ευτυχισμένη γιαγιά, απολαμβάνοντας την οικογένειά τους και τη χαρά τους».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη