Οι πρόσφατες δηλώσεις της παρουσιάστριας σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου και ενός ακόμη παιδιού αναζωπύρωσαν τις φήμες που θέλουν το γνωστό ζευγάρι να παντρεύεται.
Δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο να επισημοποιούν τη σχέση τους με το γάμο.
Άλλωστε και οι πρόσφατες δηλώσεις της Ελένης σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου και ενός ακόμη παιδιού αναζωπύρωσαν τις φήμες που θέλουν το γνωστό ζευγάρι να παντρεύεται.
«Ο Μάκης θέλει να παντρευτεί την Ελένη», λέει στο περιοδικό «ΟΚ» άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας και συνεχίζει: «Κάθε μέρα που περνάει είναι και πιο ερωτευμένος μαζί της».
Όσο για εκείνη; Φαίνεται πως τίποτα δεν κάνει τυχαία, όπως λέει συνεργάτης της. «Αφού άρχισε να προωθεί τη σχέση της στα Μέσα, είναι έτοιμη να περάσει στο επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλον από την επισημοποίηση», περιγράφει χαρακτηριστικά στο περιοδικό η συγκεκριμένη πηγή.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.