Καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα με το μαγιό της μοιράστηκε η Ευγενία Σαμαρά μέσα από νέα ανάρτηση που έκανε στα social media.
Η ηθοποιός πόζαρε ανέμελη και χαμογελαστή με φόντο τη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Μέσα από τη δημοσίευση που έκανε την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Instagram, αρκέστηκε να μεταφέρει στους διαδικτυακούς της φίλους, πως τη στιγμή που τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες εικόνες που ανάρτησε, ένιωθε ιδιαίτερα γειωμένη.
Όπως έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Ίσως αυτό το ποστ να είναι πιο κοντά στο εδώ και στο τώρα από κάθε άλλο μου ποστ. Ηλιοβασιλέματα για πάντα».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.