Μια φωτογραφία του Αμπέρτο Μποτία και του γιου τους, Ερμή, από την παραλία μοιράστηκε η Ελένη Φούρειρα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram. Οι τρεις τους απόλαυσαν τη θάλασσα και η τραγουδίστρια έσπευσε να απαθανατίσει μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε πατέρα και γιο.
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο ποδοσφαιριστής και το παιδί τους φαίνονται να παίζουν με την άμμο. Μέσα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση η τραγουδίστρια θέλησε να εξομολογηθεί πως ο σύντροφός της και ο γιος τους σημαίνουν τα πάντα για εκείνη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.