Στα λάθη που έκανε στην αρχή της καριέρας της, τα οποία προήλθαν λόγω της απειρίας της, αναφέρθηκε η Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα λάθη που έκανε, λειτούργησαν θετικά για εκείνη, ως μαθήματα.
Η Μαρίνα Σάττι αντιλαμβάνεται τις διαφορές και την εξέλιξή της στο πέρασμα του χρόνου, καθώς όπως τόνισε την Κυριακή 22 Ιουνίου, στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» πλέον έχει αποκτήσει συνεργάτες, που τη συμβουλεύουν σε κάθε της βήμα.
«Ήμουν ένα νέο άτομο που δεν είχα εμπειρία, αναγκαστικά έμαθα μέσα από τα λάθη μου. Τώρα μπορώ να πω ότι έχουν γίνει κάπως πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί υπάρχουν συνεργάτες που τους εμπιστευόμαστε, που έχουν μπει μέσα στην ομάδα, ο καθένας έχει το στυλ του και πιστεύω όντως το project πήγαινε καλύτερα φορά με τη φορά», δήλωσε.
Δείτε το βίντεο
Νωρίτερα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα, περιγράφοντας πως οι δυσκολίες ήταν αρκετές, καθώς είχε περιορισμένα μέλη στην ομάδα της: «Πάντα υπάρχουν δυσκολίες, διαφορετικές σε κάθε φάση. Στην αρχή όντως ήμασταν μόνοι μας μια παρέα με τρία άτομα, εγώ και οι δύο άτομα από τα φωνητικά που βρισκόμασταν στο σπίτι μας, κάναμε πρόβες στο σπίτι μας. Κάναμε συνελεύσεις για το τι θα βάλουμε και πήγαινα εγώ και τα αγόραζα και μετά ερχόντουσαν σπίτι μου και τα δοκιμάζαμε».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.