Στο νέο επεισόδιο για τα Τετράγωνα των αστέρων βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδηη οποία κατά τη ροή του επεισοδίου κλήθηκε να μοιραστεί μια προσωπική της ιστορία.
Η τραγουδίστρια περιέγραψε αρχικά πως «πριν από οκτώ χρόνια βρισκόμουν στην Αμερική για συναυλίες. Έχουμε μαζευτεί ένα βράδυ σε ένα πάρα πολύ ωραίο εστιατόριο με φίλους και, έτσι όπως τρώμε, μπαίνει μέσα ο Μιχαλάκης. Ο Μάικλ Τζόρνταν. Παγώνουμε όλοι και έρχεται και κάθεται ακριβώς από πίσω μου. Στο ακριβώς από πίσω τραπέζι».
«Σκέφτηκα πως δεν γινόταν να αφήσω αυτή την ευκαιρία και είπαμε δυο λόγια με τον Μιχαλάκη. Με τον Μάικλ Τζόρνταν. Βέβαια δεν πήγε πολύ καλά η συζήτηση, είναι η αλήθεια. Χυλόπιτα έφαγα στο τέλος».
«Δεν γινόταν να μην ζητήσω φωτογραφία. Χτύπησα την πλάτη του, τον άγγιξα δηλαδή κιόλας, ενώ ο άνθρωπος έτρωγε και εγώ πήγα από πάνω του. Γυρίζει με κοιτάζει, ήταν και η δεύτερη του γυναίκα δίπλα που δεν με κοίταξε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, «όχι, γλυκιά μου» μου είπε. Αυτό το «γλυκιά μου» με ενόχλησε λίγο για να πω την αλήθεια».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.