Εκτός του τηλεοπτικού real life «Fab 5» βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο ένας από τους πέντε παρουσιαστές Ηλίας Ψινάκης.
Ο 59χρονος μάνατζερ είχε εκφράσει τη διαφωνία του εδώ και πολύ καιρό με το αισθητικό αποτέλεσμα του προγράμματος και είχε ζητήσει από το κανάλι να αυξήσει το μπάτζετ για να γίνει το «Fab 5» όπως το αντίστοιχο αμερικανικό.
Μετά, λοιπόν, από όλα αυτά ο Ant1 αποφάσισε να προχωρήσει στη λήξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.