Μετά τη σύλληψή του ο Λάκης Γαβαλάς αυτό που θέλει είναι να επανορθώσει, εκλιπαρώντας μάλιστα γι’ αυτό. «Έχω απαρνηθεί τα πάντα, ζω σε ένα σπίτι εξήντα τετραγωνικών. Για το μόνο που εκλιπαρώ είναι να μου δώσουν ένα περιθώριο να επανορθώσω. Και δεν με νοιάζει, έχω τόση περιουσία, ας τα πάρουν όλα», είπε ο γνωστός επιχειρηματίας στην κάμερα του «Πρωινού Ant1».
«Έζησα και το ρήμα συλλαμβάνω –ομαι», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής και συνέχισε: «Προσπαθώ να δώσω αισιοδοξία στην Ελλάδα. Όταν έρχονται επενδυτές και άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι από το εξωτερικό πρέπει να δείξω μια Ελλάδα αισιόδοξη, και όχι μίζερη».
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.