Με αφορμή τις ευχές της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», την Τρίτη 6 Μαΐου, η παρουσιάστρια ανέφερε πως επιθυμία της είναι ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο και εξήγησε ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις ετοιμασίες. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν έχω επιλέξει νυφικό, είναι νωρίς ακόμα. Ο γάμος μπορεί να είναι σε πολύ κλειστό κύκλο, αλλά μετά θα βάλω μία φωτογραφία να με δούνε, να το μοιραστώ με τους τηλεθεατές. Η επιθυμία η δική μου και του συντρόφου μου, είναι να μη γίνει ένας γάμος για πολύ κόσμο». Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η επιλογή αυτή έχει και προσωπικά κίνητρα. «Είναι για διάφορους και προσωπικούς λόγους, να γίνει κάτι πολύ κλειστό», είπε χαρακτηριστικά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.