Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκαν στη σχέση τους μετά το διαζύγιό τους.
Οι δύο ηθοποιοί, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Τελευταίος Χορός», μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» το πρωί της 27ης Νοεμβρίου. Ο Γιάννης Αϊβάζης ξεκαθάρισε ότι παρά την απόφασή τους να χωρίσουν θα συνεχίσουν να είναι ο ένας στο πλευρό του άλλου με τη Μαρία Κορινθίου να τονίζει πως εξακολουθούν να είναι οικογένεια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5ww8jh6h0cp)
Ο Γιάννης Αϊβάζης τόνισε: «Άσχετα με το τι μας έχει φέρει η ζωή, μαζί είμαστε, μαζί θα είμαστε. Ένα λάθος της στιγμής ήταν η δήλωση ότι είμαστε εραστές, το ξεκαθαρίσαμε».
Από την πλευρά της, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Στη ζωή δεν είμαστε χωρισμένοι. Έχω δηλώσει ότι εξακολουθούμε και είμαστε οικογένεια και όχι μόνο επειδή υπάρχει το παιδί μας αλλά και γιατί αγαπιόμαστε, 17 χρόνια είναι αρκετά».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.