Η Δάφνη Καραβοκύρη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Τζένη Μελιτά.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως όταν συνεργάστηκε με την Τζένη Μελιτά πέρασε δύσκολα, αφού δεν ταίριαξαν καθόλου μεταξύ τους. Όπως εξήγησε, προσπάθησαν να φτιάξουν το κλίμα ανάμεσά τους, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5ww6v5h7m01)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Έχω ρίξει πολύ κλάμα στην εκπομπή “Κυψέλη”, επειδή υπήρχαν κόντρες, ίντριγκες και άσχημες συμπεριφορές. Οι άνθρωποι που έκαναν την επιλογή των ατόμων σε αυτή την εκπομπή θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο προσεκτικοί.
Στη συνέχεια, η Δάφνη Καραβοκύρη πρόσθεσε: Εννοείται ότι προσπαθήσαμε με την Τζένη να φτιάξουμε το κλίμα μεταξύ μας, αλλά δεν μπορείς να εκβιάσεις τη χημεία. Δεν ακολουθούμε η μία την άλλη στο Instagram».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.