Ο Μιχάλης Κουινέλης βίωσε μια σημαντική απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του σε ηλικία 80 ετών.
Σύμφωνα με το evros-news, ο Δημήτρης Κουινέλης πέθανε την περασμένη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου βυθίζοντας σε θλίψη τη σύζυγο του Ανατολή, τους γιους τους, την Ήβη Αδάμου και τους πολλούς φίλους αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Μάκρης αλλά και όλης της Αλεξανδρούπολης.
Ο Μιχάλης Κουινέλης μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του, Ανδρέα
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης, όπου μένει η οικογένεια του.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.