Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που λάμβανε εκείνη τη δύσκολη περίοδο στα social media.
O ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Τετ Α Τετ», με το επεισόδιο να προβάλλεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αlpha Κύπρου.
Ωστόσο, ένα μέρος των δηλώσεών του προβλήθηκε στο τρέιλερ του επεισοδίου. «Θεώρησα σωστό να εκμεταλλευτώ αυτή τη στιγμή, όχι για μένα, αλλά για να μπορέσω να μιλήσω για την ασθένεια αυτή καθ' αυτή και ενδεχομένως, να δώσω κουράγιο σε ανθρώπους που περνάνε το ίδιο με εμένα», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, σημείωσε: «Είναι παράλογο για τους ανθρώπους οι ασθένειες να είναι το ταμπού. Το "γιατί σε εμένα;" έχει ένα δεύτερο σκέλος που λέει "γιατί σε εμένα και όχι στον άλλο;"».
Τέλος, αναφέρθηκε στα σχόλια που του έκαναν στα social media, όταν είχε χάσει τα μαλλιά του από τις χημειοθεραπείες.
«Μα ξέρεις τι είναι να σου έχουν πέσει τα μαλλιά και να σου γράφουν στα social media "χάλια είναι, πήγες και τα ξύρισες;"», είπε κλείνοντας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.