Ένα ταξίδι στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, στις Μαρακές έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.
Η creative director έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης.
Μάλιστα, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, δημοσιεύει υλικό από την καθημερινή και επαγγελματική της ζωή στο Instagram.
Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα, όπου χαλαρώνει μέσα σε μία πισίνα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγραψε: «Ιστορίες πισίνας».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.