Μαρίνα Σπανού: Χρειάζομαι πολλά χρόνια μπροστά μου για να νιώσω πλήρης
Η 22χρονη τραγουδίστρια πρόσθεσε πως είναι πολύ όμορφο που ο κόσμος έχει αγαπήσει τα τραγούδια που έγραφε στο δωμάτιό της
Η Μαρίνα Σπανού εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει παρά τη νεαρή της ηλικία.
Η τραγουδίστρια τόνισε πως πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια ακόμα για να νιώσει πλήρης καλλιτεχνικά, ενώ εξομολογήθηκε ότι είναι χαρούμενη και πως δεν περίμενε ποτέ ότι τα τραγούδια που έγραφε στο δωμάτιό της, θα είχαν αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w8z5beswpt)
Αρχικά, η Μαρίνα Σπανού είπε: «Όλα έγιναν με αγάπη, με φροντίδα και πολλή χαρά. Είμαι 22 χρονών, χρειάζομαι πολλά χρόνια μπροστά μου για να νιώσω πλήρης και σε άλλα πράγματα, όχι μόνο επαγγελματικά».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ ωραία όταν ανεβαίνω στη σκηνή. Η αγάπη του κόσμου σε γεμίζει, πάντα κάνουμε αυτό που αγαπάμε, είναι μεγάλη τύχη και χαρά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοια ποικιλία στιγμών και έχουμε και την αγάπη του κόσμου. Κάθε φορά που ο κόσμος τραγουδάει τα τραγούδια που εσύ έχεις γράψει στο δωμάτιό σου, δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα ταξιδέψουν έτσι, είναι πάρα πολύ όμορφο».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».