Ο σχεδιαστής κοσμημάτων δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου παρουσίασε τις δηλώσεις της Μπάρκα για την τραγουδίστρια.
Υπενθυμίζεται πως η παρουσιάστρια υπερασπίστηκε τη Ματούλα Ζαμάνη για την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της στο τέλος της συναυλίας της και να την πετάξει στο κοινό.
Ο Περικλής Κονδυλάτος στα stories του κατηγόρησε τη Δανάη Μπάρκα ότι «κάνει καριέρα μέσω ακτιβισμού υπέρ του πάχους».
Στο πρώτο του story έγραψε: «Είδε τη γενιά της και αναγάλλιασε η καρδιά της», ενώ στο δεύτερο πρόσθεσε: «Να της δώσουμε και νόμπελ».
Στο τελευταίο του story αναφέρει: «Εγώ όταν βλέπω τη Δανάη να κάνει καριέρα μέσω του ακτιβισμού υπέρ του πάχους».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.