Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της.
Η τραγουδίστρια, που είναι γνωστή για το πάθος που εκπέμπει στις ερμηνείες της, αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους στη ζωντανή εμφάνισή της στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου.
Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αρχικά την τραγουδίστρια να τραγουδάει το «Μιλώ για σένα». Στο τέλος, σταμάτησε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνενόηση».
Την επόμενη αμέσως στιγμή, έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο ξεσηκωμένο πλήθος και αποχώρησε από τη σκηνή.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»