Ο Ορέστης Τζιόβας σχολίασε, μεταξύ άλλων, τον Μάρκο Σεφερλή και τις αντιδράσεις που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;».
Ειδικότερα, ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε: «Το θέμα των ορίων της σάτιρας είναι τεράστιο, μας καίει πολύ καιρό τώρα. Η πολιτική ορθότητα, τα όρια της σάτιρας… Είναι λίγο άτσαλος ο τρόπος που συμβαίνει και η πολιτική ορθότητα, όπως ήρθε να φορεθεί, είναι λίγο άτσαλο. Αυτές είναι αλλαγές που γίνονται σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου και πάμε να τις κάνουμε πολύ απότομα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 03:36
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4bssrxp6d6h)
Επίσης, πρόσθεσε: «Καλά, με τη σάτιρα που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, λογικό είναι να χτυπιέται. Αφού όλη η σάτιρα του βασίζεται πάνω σε στερεότυπα και σεξιστικά αστεία, κοροϊδεύοντας ομάδες ανθρώπων. Γι’ αυτό. Υπάρχει και χιούμορ και χιούμορ και χιούμορ και σάτιρες πολλές».
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.