«Δεν θέλω να μιλάω με τον Γιάννη, επειδή έχει παντρευτεί ξανά κι έχει προχωρήσει τη ζωή του. Με τον Γιάννη ήμασταν δέκα χρόνια φίλοι πριν ερωτευτούμε, οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν μία σχέση ζωής. Πάντα είχαμε άριστες σχέσεις. Έχουμε και τον Στέφανο που μας ενώνει, τον γιο μας, αυτό δεν αλλάζει, αλλά και το παιδί να μην είχαμε πάλι θα είχα επικοινωνία μαζί του», ανέφερε στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν».
Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Βέβαια, όταν τελείωσε ο γάμος μας, έκανα δύο χρόνια να συνέλθω. Με πείραξε πολύ. Ήταν λίγο άτακτος τότε ο Γιάννης και μην με ρωτήσεις παραπάνω λεπτομέρειες, ανήκουν στο παρελθόν αυτά».
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.