Ζέτα Δούκα: Στους καταρράκτες Παλαιοκαρυάς - Ευλογία, γράφει
Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram η ηθοποιός
Η Ζέτα Δούκα επέλεξε τους καταρράκτες Παλαιοκαρυάς για να απολαύσει τα μπάνια της, αντί για κάποια παραλία.
Η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την απόδρασή της.
Σε αυτά, η Ζέτα Δούκα στέκεται κάτω από το παγωμένο νερό, αφήνοντάς το να τρέξει πάνω της, ενώ σε άλλη φωτογραφία φαίνεται ξαπλωμένη μέσα στο ποτάμι.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός έγραψε: «Λατρεύω τη θάλασσα, αλλά σαν την ευεξία που σου προσφέρει το παγωμένο νερό του ποταμιού δεν υπάρχει».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο αναζητώ τη δροσιά του βουνού. Η Ελλάδα μας διαθέτει τα πάντα. Ευλογία».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.