Η Δανάη Μπάρκαδημοσίευσε στα social media μια σειρά από καλοκαιρινά στιγμιότυπα που είχε τραβήξει, κατά τη διάρκεια των διακοπών της.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις φωτογραφίες, ενώ βρισκόταν σε μία σύσκεψη, όπως αναφέρει.
Για να «πάρει δύναμη», θέλησε ωστόσο, να κάνει μια αναδρομή στις προηγούμενες ημέρες και να θυμηθεί πού ήταν.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε φαίνεται να ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία, ενώ σε άλλες φωτογραφίες δείχνει άλλες καλοκαιρινές στιγμές και μέρη που επισκέφτηκε.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει: «Δεν είμαι εκεί. Είμαι σε επαγγελματική σύσκεψη. Οι άνθρωποι του ραντεβού θα δουν αυτό το ποστ και θα θεωρήσουν ότι είμαι ασόβαρη και θα εκπλαγούν γιατί τόση ώρα νομίζουν ότι ψάχνω μειλ ή κάτι άλλο εξίσου σημαντικό».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κυρίες & κύριοι του ραντεβού που θα δείτε αυτό το ποστ, ήμουν 100% συγκεντρωμένη απλά το μυαλό μου για να συγκεντρωθεί κι άλλο -επειδή απ τις 10 το πρωί ασχολούμαι με δουλειά- πρέπει να δει θάλασσα και να σκεφτεί που ήταν λίγες μέρες πριν προκειμένου να πάρει δύναμη. Ευχαριστώ για την κατανόηση, επανέρχομαι δριμύτερη».
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.