Η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.
Τη δημοσιογράφο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με τη ρεπόρτερ να τη ρωτά για το διήμερο στον Πόρο με τον Γιώργο Λιάγκα, από όπου και κυκλοφόρησαν κοινές τους φωτογραφίες.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d28ycmh14qr5)
Εκείνη ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα προσωπικά της, ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» και απέφυγε την κάμερα.
Όταν ρωτήθηκε αν την ενοχλεί όλη αυτή η δημοσιότητα που έχει κερδίσει ξαφνικά, εκείνη απάντησε αρνητικά.
Τέλος, απάντησε για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τους οποίους συνάντησε στην Σαντορίνη. Όπως είπε, άφησαν στο παρελθόν τη διαμάχη τους και τα βρήκαν.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας