Ο σχεδιαστής και ο επί χρόνια σύντροφός του ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και από το πλευρό τους δεν έλειψε ο φίλος τους, Γιώργος Καπουτζίδης.
Μάλιστα, στη γαμήλια τελετή έδωσε το «παρών» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έχει στυλίστα τον Γιάννη Τράκα, καθώς και η σύντροφος του παρουσιαστή, Νάνσυ Αντωνίου.
Όπως φάνηκε από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γάμος έγινε σε κτήμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης φόρεσε ένα ροζ κοστούμι και σε ένα στιγμιότυπο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της τελετής φάνηκε συγκινημένος.
Το ζευγάρι μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Καπουτζίδη: «Κάτω από αυτό το όμορφο ηλιοβασίλεμα, μας κράτησες χέρι-χέρι Γιώργο Καπουτζίδη και μας αγκάλιασες σε αυτό το όμορφο ταξίδι μας στη ζωή ως σύζυγοι πια! Ήταν τιμή και χαρά που ήσουν εσύ κοντά μας σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για εμάς και έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου στις αναμνήσεις μας!!! Σε ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας… 22-06-2024».
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση: «Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι δίπλα σας! Να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι και τόσο αγαπημένοι όσο ήσασταν αυτή τη μέρα. Αυτό το ηλιοβασίλεμα!».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.