O Mente Fuerte έκανε δηλώσεις και μίλησε για τα βραβεία Mad, την τραπ μουσική, αλλά και τη δήλωση της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι.
Ο γνωστός ράπερ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν κάνω τραπ. Οι τράπερς έχουν δώσει δικαιώματα, αλλά δεν πρέπει να τα τσουβαλιάζετε όλα».
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τη δημοσιότητα, αλλά και τις συνεργασίες του με λαϊκούς καλλιτέχνες.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d279v4r216ep)
«Νιώθω πολύ άβολα, όταν με φωτογραφίζουν παπαράτσι, δεν μου αρέσει. Νομίζω πως τελείωσαν για μένα οι συνεργασίες με λαϊκούς τραγουδιστές. Έκανα αυτό που ήμουν περίεργος να κάνω. Ποτέ δεν λέω "ποτέ", αλλά θεωρώ ότι είμαι οκ», παραδέχτηκε.
Αναφορικά με τα Mad VMA και το σχόλιο της Νέγκα στη Σάττι είπε: «Δεν ήταν ωραίο αυτό που έκανε η Αθηναϊς Νέγκα, γιατί η Μαρίνα Σάττι δεν μπορούσε να απαντήσει. Αλλά καλά έκανε και είπε αυτό που πιστεύει. Εγώ δεν πηγαίνω στα MAD, δεν είναι αξιοκρατικό αυτό που συμβαίνει με τα βραβεία. Η δική μας μουσική είναι πλέον πιο δυνατή στη νεολαία. Δεν έχω θέμα με το event, απλά δεν πηγαίνω».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.