Η Αναστασία μίλησε για την επιτυχία που έχει σημειώσει στον χώρο του τραγουδιού, την επιλογή της να συνεχίσει να μένει με τους γονείς της, αλλά και τα Μέγαρα, όπου μεγάλωσε.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στους φίλους της.
«Οι φίλοι μου είναι αυτοί που θα ζητήσω τη γνώμη τους για το οτιδήποτε. Αυτοί που μεγάλωσα μαζί τους. Με την επιτυχία σίγουρα θα έρθουν στη ζωή σου άλλοι άνθρωποι, αλλά νομίζω όλοι έχουμε την αντίληψη να καταλάβουμε, γιατί έρχεται κοντά μας κάποιος», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25pufmnzc95)
Όσο για τα Μέγαρα, αλλά και τους γονείς της, δήλωσε: «Μεγάλωσα στα Μέγαρα. Ήμουν μέσα σε όλα, θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα. Ακόμα και τώρα, μένω εκεί με τους γονείς μου, δεν θέλω να φύγω. Για εμένα είναι μοναδικό το να φεύγω από την Αθήνα και να πηγαίνω εκεί, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα».
Τέλος, αναφέρθηκε στην απότομη επιτυχία που γνώρισε, αλλά και στο πώς τη διαχειρίζεται. «Μέσα μου δεν αλλάζει τίποτα με τα πολλά views που έχουν τα τραγούδια μου. Δεν υπάρχει μέρα που να έχω σταματήσει να δουλεύω», είπε.
Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Η επιτυχία μου ήρθε σαν σφαλιάρα.Η αγάπη του κόσμου πολλές φορές σου δημιουργεί ένα βάρος. Αν εγώ πιστεύω ότι κάποια άποψη που έχω πάνω σε ένα θέμα, δεν είναι καλή για κάποιον άλλο, δεν την λέω. Όταν τρέχεις για πράγματα, δεν χαίρεσαι πολύ την επιτυχία».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.