Λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει ο 2ος κύκλος του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβασε ένα βίντεο από τα παρασκήνια του γυρίσματος της επιτυχημένης σειράς.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Backstage video. Και όσο εμείς εδώ στο νησί θα γυρίζουμε το τρίτο μέρος…Εσείς από τις 16 Μαΐου και κάθε Πέμπτη θα μπορείτε να δείτε τον δεύτερο κύκλο!!!…».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.