Ένα βίντεο από τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι το 2013 στη ροκ όπερα «Δαίμονες», έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.
Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ζάρι» στη φετινή Eurovision είχε εμφανιστεί στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς», στην παράσταση, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.
Η ροκ όπερα ξεκίνησε αρχικά, τον Νοέμβριο του 1991, σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά. 22 χρόνια μετά, ανέβηκε ξανά στο Θέατρο Παλλάς με την Άννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια, τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Μαρία Γράμψα και τον Νικόλαο Καραγκιαούρη.
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω τoυ Twitter, η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται ξανθιά και μοιάζει διαφορετική σε σχέση με σήμερα.
Ωστόσο, το ταλέντο της στο τραγούδι είχε φανεί από τότε, με τη φωνή της να εντυπωσιάζει το κοινό.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.