Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Αδριώτου μίλησαν σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, μεταξύ άλλων, για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί.
Η πρώην παίκτρια του «Survivor» είπε αρχικά στην κάμερα του «I Love ΣουΚού»: «Όποτε έρθει ένα παιδί, με το καλό να έρθει. Δεν είναι ότι βιάζομαι αλλά τα λατρεύω τα παιδιά».
Με τη σειρά του και έπειτα από σχετική ερώτηση, ο φαρμακοποιός και επίσης πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε: «Μάλλον ήρθε η ώρα να της κάνω ένα παιδί, δεν γίνεται αυτό. Μέχρι το παιδί υπάρχει μία διαδικασία. Και πρόταση γάμου και τα λοιπά» προκαλώντας γέλια στη σύντροφό του.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czjzhu39wz5t)
Στην ίδια δήλωση, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε για τον εαυτό του: «Είμαι παλιάς κοπής άντρας, πολύ εκσυγχρονισμένος».
Όσο για το φετινό «Survivor» ο φαρμακοποιός σχολίασε: «Ο Τζέιμς παίζει πολύ καλά το παιχνίδι του. Επιβάλλεται να υπάρχει και ένας ευφυής εκεί μέσα, έχει αλλάξει όλες τις ισορροπίες» και σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε για την αποχώρηση της Έλενας Αμανατίδου: «Αποχώρησε ή την έδιωξε η Δαλάκα;».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.