Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Liar» και φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού, Δημήτρη Κοντόπουλου.
Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας και σε αυτό, η 16χρονη φαίνεται αρχικά, να απολαμβάνει μια πρωινή βόλτα, ενώ στη συνέχεια, ντυμένη στα χρυσά, χορεύει στο λόμπι του ξενοδοχείου, μαζί με δύο χορευτές.
Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού της φετινής Eurovision, στις 7 Μαΐου.
Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η νεαρή τραγουδίστρια είχε πει: «Ήταν παιδικό μου όνειρο να τραγουδήσω στη Eurovision. Όταν ήμουν πολύ μικρή έβλεπα με τη γιαγιά και τον παππού μου και τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενη».
Η Silia Kapsis μπορεί να γεννήθηκε και να διαμένει στην Αυστραλία, όμως έχει κυπριακή καταγωγή.
Στον λογαριασμό της στο Instagram, πριν κάποιες μέρες ανάρτησε ένα βίντεο, όπου συστύνεται στο κοινό του μουσικού διαγωνισμού.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.