Το «Fay’s Time» βγήκε στον αέρα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα χωρίς τη Φαίη Σκορδά, η οποία πενθεί τον χαμό του πατέρα της.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο πριν ξεκινήσουν με τα θέματα της επικαιρότητας, θέλησε να κάνει μια παράκληση σε ορισμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι διαφώνησαν με την επιλογή του σταθμού να προβάλει κανονικά την εκπομπή χωρίς τη Φαίη Σκορδά.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Καλημέρα, "Fay’s Time" χωρίς τη Φαίη μέρος τρίτο και έχουμε πολλά θέματα και σήμερα της επικαιρότητας όλων των ειδών. Πριν δώσω τον λόγο στον Άγγελο - γιατί έχουμε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σημαντικές εξελίξεις - θα ήθελα να κάνω μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.