Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήγαν μαζί για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Οι δύο instagrammers έκαναν σκι και ανάρτησαν στιγμιότυπα από την παραμονή τους στην πίστα.
Φορώντας τις ειδικές στολές τους και τον απαραίτητο εξοπλισμό, οι δύο φίλες πόζαραν στο χιόνι και ανέβασαν τις φωτογραφίες στα προφίλ τους στο Instagram. Σε μερικά από τα στιγμιότυπα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται να μπουσουλάει και σε άλλα να έχει πέσει στο έδαφος, αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία της.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race