Μενεγάκη: «Δε θα είναι κουτσομπολίστικο το μεσημεριανό»
Την ίδια ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου, ζήτησε από το Σταμάτη Μαλέλη να τη βάλει απέναντι από τη Μενεγάκη, αν και ο σταθμός είχε ανακοινώσει πως τίποτα δε θα αλλάξει στο πρόγραμμά του, εξαιτίας των αλλαγών στον Alpha
Όπως πλέον έχει γίνει γνωστό, η Ελένη Μεναγάκη δε θα είναι στην πρωινή, αλλά στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Έπειτα από την παύση του Κους - Κους με την Κατερίνα Καραβάτου, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι η Ελένη θα πρέπει να μπει στο ρόλο της …κουτσομπόλας.
Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, απαίτησε για να δεχτεί αυτή την αλλαγή της εκπομπής της, όλα να παραμείνουν ως έχουν, από τη θεματολογία και το περιεχόμενο, μέχρι και τον τίτλο.
Κλείσιμο
Η ωραία Ελένη, επίσης, έκανε σαφές πως δεν πρόκειται μέσα από την εκπομπή της να καλύψει το κενό που αφήσει στη gossip ενημέρωση το κόψιμο του Κους - Κους.
Την ίδια ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου, ζήτησε από το Σταμάτη Μαλέλη να τη βάλει απέναντι από τη Μενεγάκη, αν και ο σταθμός είχε ανακοινώσει πως τίποτα δε θα αλλάξει στο πρόγραμμά του, εξαιτίας των αλλαγών στον Alpha.
Σύμφωνα με την Espresso, ο ενθουσιασμός της Τατιάνας για το νέο concept της εκπομπής της με τίτλο «Μίλα» είναι τέτοιος που πιστεύει ότι θα τα καταφέρει, παρά τον ανταγωνισμό. Για αυτό άλλωστε και προέβη σε αυτή την κίνηση. Είδωμεν...
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.