Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Αϊβάζης είχε μιλήσει για το πώς προσέγγισε τη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο, δεν ήταν ο μόνος που τη διεκδικούσε. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη» δήλωσε: «Τη Μαρία τη διεκδικούσαμε δύο με φλερτ, εκείνο το βράδυ. Ήταν ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος μάλιστα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwo74unf5bip)
Για το αν θα έκαναν μαζί εκπομπή, ο ηθοποιός είπε: «Δεν ξέρω αν θα έκανα καθημερινή σειρά με τη Μαρία. Θα ήθελα να παίξω σε σειρά μαζί της, μεγαλώνοντας είμαστε πιο ώριμοι. Δεν θα σχολιάσω φήμες σχετικά με την πρόταση για να παρουσιάσουμε πρωινό μαζί. Αυτοί που μας πρότειναν να κάνουμε εκπομπή με τη Μαρία γνωρίζουν. Από την στιγμή που δεν βγήκε στον αέρα είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Με την Μαρία Κορινθίου θα έκανα τηλεοπτικά οτιδήποτε μας ταιριάζει».
Για την αποχώρηση της συζύγου του από το «Πρωινό» σχολίασε ότι: «Σχεδόν κάθε μέρα την έβλεπα στο Πρωινό, είναι πολύ θετικό άτομο και δεν είναι ανταγωνιστικό με την κακή έννοια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι το καλύτερο παιδί ξαφνικά να σπάσει και να πει είμαι τρελή θα σηκωθώ να φύγω. Η Μαρία διαχειρίζεται μόνη της τα θέλω της. Είναι αντράκι, δεν μασάει από συμβόλαια και υποχρεώσεις. Η Μαρία έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι, προφανώς ήταν εντάξει. Εννοείται ότι έκανε καλά που έφυγε από το Πρωινό».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.