Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανακοίνωσε την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και εξήγησε τι αλλαγές θα δει το κοινό.
Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» κι ανέφερε πως ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.
«Σήμερα είναι το τελευταίο κάστινγκ. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενους κύκλους, γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxou984qs629)
Σχετικά με τις αλλαγές που θα γίνουν στο φετινό Survivor, δήλωσε: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες. Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά».
Τέλος, πρόσθεσε: «Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά, θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού κι οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.