H Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor, αλλά και στον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη.
Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αποκάλυψε πως δεν της έχει γίνει κρούση για το ριάλιτι επιβίωσης.
«Ξέρω ότι η Τίνα έχει πολύ καλές επαφές. Σε εμένα προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια κρούση. Αν είχε γίνει, θα το είχα παραδεχτεί», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxhx3zwhj5q9)
Αναφορικά με τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, δήλωσε: «Θα τα πούμε όλα σήμερα. Ετοιμάζομαι για Λας Βέγκας την άλλη Παρασκευή. Θα πάμε τετράδα στο Λας Βέγκας. Κώστας Πηλαδάκης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κι εγώ με τον Άρη. Πολύ πιθανόν να παντρευτούμε εκεί. Ένα από τα δύο ζευγάρια επιβάλλεται να κάνει μια τέτοια κίνηση».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς