H Mαρίνα Πατούλη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει ανά διαστήματα, τον έρωτα, αλλά και το bullying που έχει υποστεί.
Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχολίασε αρχικά, για τον τίτλο της «Barbie» που της έχουν δώσει: «Αποδέχομαι τον όρο Barbie καλοπροαίρετα. Δεν με αντιπροσωπεύει ο όρος sex symbol. Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό. Το κεφάλαιο "γάμος" έχει κλείσει για μένα. Υπάρχει μοναχικότητα στη ζωή μου. Καλώ φίλους στο σπίτι για να μη νιώθω μόνη».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbxw6rzmbch)
Στη συνέχεια, μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί. «Έχω δεχτεί bullying με τον Γιώργο. Μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Φοβάμαι να φορέσω χρυσό. Μου αρέσεινα αυτοσαρκάζομαι, έχω γελάσει με κάποια σχόλια, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο, που να μη θίγει την προσωπικότητά μου. Ζω τα συναισθήματά μου με ένταση. Δεν μου αρέσει το μέτριο», σημείωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως της έχει τύχει να την ερωτευτεί μαθητής της.
«Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Είμαι δύο χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος γενικά, είμαι χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα», είπε κλείνοντας.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3