Η Ρένια Λουιζίδου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές σειρές που έχει παίξει μέχρι σήμερα, αλλά και τις κριτικές που έχει ακούσει.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» κι αρχικά, ανέφερε: «Την εποχή που έγιναν, μην φανταστείτε ότι όλες οι σειρές που έπαιζα ήταν κοινής αποδοχής. Με τον χρόνο έγιναν επιτυχίες».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ούτε και το "Σόι Σου" που είναι και το πιο πρόσφατο, την εποχή που παιζόταν, δεν αποθεωνόταν με τον τρόπο που αποθεώνεται σήμερα. Ούτε το "Καφέ της Χαράς", ούτε οι "Απαράδεκτοι", ούτε και οι "Παντρεμένοι έχουν ψυχή". Μπορώ να πω ότι περισσότερο έτρωγαν ξύλο και κριτική στην εποχή τουςκαι ο χρόνος ήρθε και τα δικαίωσε στη συνείδηση των ανθρώπων».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwk3gjmuvnsp)
Τέλος, μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της. «Δέχθηκα προτάσεις για να κάνω ίδιους ρόλους και αυτό δυστυχώς, είναι ο τρόπος που "δουλεύει" η δουλειά μας. Δηλαδή, έτσι κι αλλιώς, σε όλα τα πράγματα, σε βλέπουν να κάνεις κάτι καλά και έρχονται 18 προτάσεις πάνω από αυτό», εξήγησε.
Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Κανένας όμως δεν μπορεί να σκεφτεί ότι, αν το ξανακάνεις, δεν θα ενδιαφερθεί κανένας με τον ίδιο τρόπο».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς