Δανάη Μιχαλάκη: Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά
Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του μιλάς και σε ακούει, δήλωσε η ηθοποιός
Λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα, η Δανάη Μιχαλάκημίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και τη μητρότητα.
Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO».
Σχετικά, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τι ερωτεύτηκε πρώτα σε εκείνον, η ηθοποιός απάντησε: «Την ευαισθησία του, το γεγονός ότι αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που είναι ο εαυτός του και φυσικά, πολλά άλλα. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του μιλάς και σε ακούει».
Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το ζητούμενο: να γνωρίσεις τον άλλον και να μη θέλεις να τον αλλάξεις από την αρχή ήμαστε και οι δύο τόσο αληθινοί!».
Για το αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, η Δανάη Μιχαλάκη σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι όχι. Έγινε σταδιακά, καθώς η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ φευγαλέα. Εγώ δούλευα σε ένα κοκτέιλ μπαρ και συναντηθήκαμε στιγμιαία. Η γνωριμία έγινε αργότερα».
«Ο Γιώργος μου έχει μάθει να μην είμαι αναβλητική. Εγώ ίσως προσπαθώ να του δείξω την πιο ζεν πλευρά της ζωής, ότι κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία» αποκάλυψε η ηθοποιός σχετικά με τον γάμο της.
Κλείσιμο
Για την περίοδο που διανύει τώρα η Δανάη Μιχαλάκη είχε να πει: «Είναι από τις ωραιότερες της ζωής μου και την απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί περνάει πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ και για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα».
Σε ερώτηση για το όταν έμαθε ότι θα γίνει μητέρα, η ηθοποιός δήλωσε: «Συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά».
Για την κόρη της, την οποία περιμένει να υποδεχτεί, η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε: «Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ό, τι έρθει είναι καλοδεχούμενο».
«Προερχόμαστε από πολύ αγαπημένες οικογένειες και μόνο χαρά έχει φέρει σε όλους η επικείμενη άφιξη του μωρού» είπε στο τέλος.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.