Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό από το προσκλητήριο που δημοσιοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη όπου παρευρέθηκαν κοντινοί συγγενείς και φίλοι. Νονοί του γιου, ο οποίος πήρε το όνομα Πάρης, ήταν η φίλη της Instagrammer, η Στέλλα Πάσσαρη και ο στενός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργος Μανίκας.
Λίγο πριν την έναρξη του μυστηρίου, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε σε stories στον λογαριασμό της στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από τη διακόσμηση του κτήματος στο οποίο έγινε η βάφτιση.
Έπειτα, στα κοινωνικά δίκτυα μοιράστηκαν βίντεο από το μυστήριο μερικοί από τους καλεσμένους.
Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο
Κλείσιμο
Οι αφίξεις
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Ο Γιώργος Μανίκας
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Ο Ερωτόκριτος Κυμιώνης
Ο Νικηφόρος Βυθούλκας
Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης
Ο Τζέιμς Καφετζής
Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης με την κόρη τους, Μαλένα
Φωτογραφίες: NDPPHOTO Ειδήσεις σήμερα
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.