Tην Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη.
Οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα είναι γύρω στους 600 στο σύνολο και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Fay’s Time», πέντε συμπαίκτες του νικητή του «Survivor» του 2017 θα δώσουν το «παρών».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvoj0rhvpj7t)
Συγκεκριμένα, αναμένεται να παρευρεθούν ο Μπο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιώργος Χρανιώτης. Επίσης, τρεις ακόμη παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν προσκληθεί, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Ηλία Μπόγδανο, την Ελένη Δάρρα και την Ελένη Χαμπέρη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη