Σε μια σχετική συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, την οποία παρουσιάζει, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για ακόμη μια φορά, σχετικά με το ζήτημα του γάμου.
Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον να παντρευτεί, ενώ παραδέχτηκε ότι ένας από τους λόγους που θα ήθελε να συγκατοικήσει με κάποιον είναι για να… σκοτώνει τις κατσαρίδες.
«Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ. Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Αλλά, ένας από τους λόγους που θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον, είναι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Νιώθω ανασφάλεια όταν είμαι μόνη μου. Μια φορά στο σπίτι μου στο κέντρο πέρυσι, βρήκα κατσαρίδα, η οποία μπήκε από το πλυντήριο πιάτων, και πήρα τον αδελφό μου και του είπα να έρθει. Έπαθα… Κλέφτης να έμπαινε, νομίζω πιο χαλαρή θα ήμουν. Είχε φτερά!» συνέχισε, η Κατερίνα Καινούγιου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.