Το φετινό καλοκαίρι η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε σε πολλά μέρη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Η ηθοποιός επισκέφθηκε τη Σαμοθράκη, τη Νέα Υόρκη αλλά και το Περού και μοιράστηκε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από τις διακοπές της.
Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε τα πράγματα που ήθελε να κάνει κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Περού.
Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:
«Διακοπές στο Περού checklist: -Να ψαρέψω στον Αμαζόνιο πιράνχας. -Να κάνω βόλτες στην ζούγκλα και να κάνω κούνια στη σκιά θεόρατων δέντρων. -Να δω από κοντά το δέντρο που περπατάει».
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.