Για έναν από τους λόγους που του αρέσει να ζει μόνος αλλά και ένα ακραίο σκηνικό που προκάλεσε ως εργαζόμενος, μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Ο τραγουδιστής είπε στην εκπομπή «Happy Day»:«Στο σπίτι είμαι γυμνός, κυκλοφορώ ολόγυμνος. Εκτός αν έρθει κάποιος επισκέπτης. Μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός, γι’ αυτό νομίζω ότι μένει και κανείς μόνος του».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctt6u428lx61)
Ερωτηθείς σχετικά με μια στιγμή που τον έφερε στα όριά του, ο ίδιος απάντησε: «Δούλευα σε μία εταιρεία με ηλεκτρολογικά και δεν με απέλυαν, ούτε μου έδιναν την αποζημίωση. Και πήγα και έκοψα μία ολοκαίνουρια τηλεόραση μισή τιμή σε κάτι πελάτες που δεν ήθελαν να την πάρουν… και απέλυσαν τον διευθυντή, απέλυσαν κι εμένα».
«Η αδικία μπορεί να με κάνει να κλάψω. Μερικές φορές δεν λέω πράγματα που πρέπει να πω. Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος, ο θυμός μου, η έκρηξη» πρόσθεσε τέλος, ο Αναστάσιος Ράμμος.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας