Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend».
Ανάμεσα σε όσα είπε, ο τραγουδιστής τόνισε, ότι ορισμένες τηλεοπτικές προσωπικότητες, δεν έχουν κερδίσει τον σεβασμό του κοινού, παρά τα νούμερα τηλεθέασης που μπορεί να κάνουν.
«Πρώτα από όλα να σας πω πως δεν βγαίνω πια συχνά στην τηλεόραση και με πετυχαίνετε τώρα μετά από μια συνέντευξη που έδωσα στον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος είναι φίλος, τον εκτιμώ, τον γουστάρω, διαφωνώ μαζί του πολλές φορές αλλά είναι από τους ανθρώπους που μου αρέσει να διαφωνώ. Έχει άποψη και μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν άποψη στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσουν οι φελλοί» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csl1dsq1dugh)
«Έχω καταλήξει ότι στην τηλεόραση μπορεί κάποιες εκπομπές να κάνουν τηλεθέαση αλλά, τα άτομα τα οποία είναι στην εκπομπή, ο κόσμος να μην τα εκτιμάει πραγματικά για τον χαρακτήρα και το ήθος τους. Μπορεί να γουστάρει απλά το τηλεοπτικό προϊόν και το έχουμε δει αυτό πάρα πολλές φορές» πρόσθεσε.
«Δεν σημαίνει δηλαδή ότι, επειδή βλέπεις μια εκπομπή, εκτιμάς και αυτόν που την παρουσιάζει. Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα αν και εγώ έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Δεν θα πω, δεν έχει νόημα γιατί δεν θέλω τώρα άλλα μέτωπα αλλά… αυτός που καταλαβαίνει, καταλαβαίνει» τόνισε.
«Τα τηλεπαιχνίδια μου αρέσουν όπως επίσης και οι εκπομπές που έχουν γυρίσματα. γιατί βολεύει εμάς που έχουμε εφτακόσια πράγματα. Είναι πάρα πολύ φουλ το πρόγραμμα αλλά, αν μπορέσω να γκρουπάρω γυρίσματα, ίσως και να με δείτε στην τηλεόραση» είπε τέλος ο Γιώργος Τσαλίκης.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV