Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή «Πρωινό», το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια στην παρουσιάστρια, ωστόσο ο τραγουδιστής περνάει φυσικά, χρόνο με τα παιδιά του.
«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κύριος Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή, η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς όμως, τα παιδιά περνούν χρόνο και με τον πατέρα τους», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως προκειμένου να ταξιδέψουν με τον Θοδωρή Μαραντίνη τα παιδιά στο εξωτερικό, η Σίσσυ Χρηστίδου θα πρέπει να δώσει την άδειά της.
«Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε για παράδειγμα τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου», είπε κλείνοντας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.